Belastingrecht

Fiscaal-juridische strategie

Natuurlijk is het een wijs besluit Quaedvlieg Juristen uw partner te laten zijn bij het plannen en uitvoeren van uw fiscaal-juridische strategie maar ook wanneer geschillen met de belastingdienst dreigen, of misschien zelfs al zijn ontstaan, is het niet te laat om te kiezen voor Quaedvlieg Juristen.

Quaedvlieg Juristen voert, wanneer een fiscaal-juridisch standpunt moet worden ingenomen, graag namens u de gesprekken met de belastingdienst en treedt ook namens u op wanneer een strijdpunt met de inspectie is ontstaan of de gang naar de belastingrechter moet worden gemaakt.

Mogelijkheden en kansen

Maar vooral als het er op aan komt bedrijfsactiviteiten of vermogen op de juiste wijze buiten de Nederlandse belasting jurisdictie te brengen, als het gaat om internationaal belastingrecht, zaken als taxplanning en taxrouting, internationale bedrijfsfinanciering, fiduciarie loans, trust en offshore activiteiten dan is Quaedvlieg Juristen het kantoor waar uw ideeŽn wel eens gehoor zouden kunnen vinden. Waar weliswaar de onmogelijkheden en hindernissen niet worden onderschat maar waar zeker ook de mogelijkheden en de kansen die het buitenland aan de Nederlandse belastingplichtige biedt tot hun recht komen.

Realiteitszin

Of het nu gaat om afscherming van privť- en trustvermogen, het opzetten van buitenlandse vennootschappen of het daadwerkelijk buiten Nederland of de EU brengen of houden van geld- en goederenstromen, Quaedvlieg Juristen beschikt over de kennis van het Nederlands, het Europees en het internationaal recht die bij het opzetten van dergelijke constructies noodzakelijk is. En, wat zeker zo belangrijk is, Quaedvlieg beschikt over het uitgebreide netwerk van buitenlandse relaties, de ervaring en de knowhow die nodig zijn om dergelijke constructies succesvol van fantasie tot werkelijkheid te maken.

Samenwerking met uw eigen administratieve adviseur

Quaedvlieg is geen accountants- boekhoud- of administratiekantoor en zal dus niet uw boekhouding en administratie gaan verzorgen. Juist daardoor is Quaedvlieg Juristen in staat om zonder belangenconflict, onafhankelijk, in samenwerking met uw eigen accountant, boekhouder of administrateur te helpen uw strategie te bepalen en te onderzoeken wat mogelijk is om de fiscale druk voor u en uw onderneming tot een minimum te beperken.

Quaedvlieg Juristen B.V. | Telefoon O70-4161919 | Inloggen clienten | Sitemap