Bij Bizzix zijn de Apple accessoires wel betaalbaar

bizzixWanneer je naar populaire merken kijkt wat betreft telefoons dan staan Apple en Samsung wel bovenaan. Logisch want zij leveren beide topkwaliteit. Ik heb in het verleden al eens een Samsung telefoon gehad en dit was mij toen zeer goed bevallen. Maar omdat ik nu een werktelefoon van Apple heb , moest ik wel even wennen. Deze telefoon werkt overigens ook erg goed, alleen de accessoires zijn wat moeilijker te verkrijgen. Zo heb ik voor mij auto een lader moeten kopen. Helaas werd deze niet vergoed door mijn werk, dus wou ik hier dan ook niet teveel aan uit geven. Ik vriend van mij verwijs mij naar de site van Bizzix. Nu ben ik benieuwd of jullie deze ook al kennen? Zo ja, wat is jullie ervaring hiermee? Die van mij was dus goed, vandaar dat ik jullie deze ook als tip mee geef.

Apple oordoppen

Je kunt hier overigens voor meer terecht als alleen aan auto oplader. Voor Macbooks kun je hier ook terecht, zij hebben hier accu’s, opladers, oordopjes. Eigenlijk wel zo’n beetje alles voor het merk Apple. Deze accessoires hebben dezelfde kwaliteit alleen dan goedkoper. Het zijn dus geen goedkope namaak producten. Deze webshop is wel degelijk een Apple supplier van formaat.

Eenvoudig zoeken en bestellen

Apple autoladerOmdat ik zelf enorm veel online bestel, weet ik gelijk al of het een goede website of webshop is. Ik kan jullie met zekerheid zeggen dat Bizzix dat wel is. De site is simpel in gebruik en heeft een strak design. Wanneer je jouw Apple accessoire gevonden hebt kun je deze eenvoudig in het winkelwagentje plaatsen. Je krijgt jouw bestelling de volgende dag al in huis. Of het nou om een Macbook accu gaat, of een oplader voor je iPhone.

Ze hebben trouwens ook een hoge beoordeling van voorgaande klanten. Hiermee kun je er dus vanuit gaan dat de service hoog is.

 

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *