Zijn jullie al bekend met de diensten van Legal Consulting Group?

Legal Consulting GroupVandaag een goed advies voor juridische bedrijven die moeite hebben met het op orde houden van hun administratie. Veel bedrijven hebben hier niet de know-how en programma’s voor. Vaak worden dit soort werkzaamheden via excel gedaan. Hier is natuurlijk niks mis mee, alleen kun je met dit programma al vaak het overzicht verliezen. Dit komt door het feit dat het geen administratief programma is. Je kunt kunt bepaalde wensen namelijk niet doorvoeren. Om een voorbeeld noemen kun je facturen niet linken aan klanten.

Vandaar dat er online veel bedrijven te vinden zijn die dit soort diensten aanbiedt. Als tip geef ik jullie mee om eens contact op te nemen met Legal Consulting Group. Zij bieden verschillende diensten aan omtrent juridische software. Dit om de administratie strak en overzichtelijk te houden. Zo hoef je geen persoon aan te nemen met een expertise in administratie meer een ‘normale’ medewerker.

juridische software

Administratie een lastige taak?

Dus heb jij een advocatenkantoor en moeite met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden? Dan moet je zeker bij Legal Consulting Group zijn. Zij bieden meerdere softwares aan en dit allemaal op maat gemaakt. Het verschilt per bedrijf natuurlijk wat jouw wensen zijn. Dit wordt in een eerste gesprek gelijk duidelijk gemaakt en op papier gezet. Door ondersteuning op gebied van bedrijfsprocessen worden alle gegevens over klanten, dossiers, facturen en boekhouding duidelijk en netjes geordend.

Doordat zij Cicero Certified Consultant zijn leveren zij klanten aan juridische software aan om werkprocessen te optimaliseren. Zo worden medewerkers binnen jouw organisatie getraind om te werken met dit programma zodat zij hier zelfstandig mee aan de slag kunnen. Natuurlijk worden zij indien nodig ondersteunt door medewerkers van LCG. Zij staan 24/7 voor jou klaar en verder ben je verzekerd van de volgende voordelen:

Gespecialiseerd in de advocatuur branche

Totaaloplossingen in ICT met Cicero LawPack

Dagelijkse server en back-up controle

Gecertificeerd Microsoft Silver partner

it advocatuurIndien jij dus op zoek bent naar een juridisch softwarepakket op maat, dan weet je waar je moet zijn.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *