Fietsen op de Wadden

Al jaren ga ik met het hele gezin naar de Wadden. Vaak kiezen we uit Ameland of Terschelling, maar ook alle andere eilanden hebben we al bezocht. Ik ben echt gek op de eilanden! De prachtige natuur en de oude dorpjes trekken mij heel erg. Ook de oude vuurtorens, de duinen en het strand vind ik erg mooi om te zien. Omdat we zo vaak gaan nemen we altijd onze eigen fietsen mee. Vroeger huurden we nog wel eens fietsen maar ik fiets toch fijner op mijn eigen fiets en het kost minder geld dan dat je weer allemaal fietsen moet gaan huren.media_xl_3040895

Mijn nieuwe e-bike

Helaas heb ik vorig jaar mijn been gebroken en heb ik soms nog steeds last van mijn been. Ik heb daarom een e-bike aangeschaft zodat ik nog steeds veel lange afstanden kan afleggen. Dit lukt me niet goed meer met een normale fiets. Ik wilde nooit fietsen op een elektrische fiets omdat ik mijn conditie goed wil houden. Toch merk ik dat mijn conditie nog steeds erg goed is. Een elektrische fiets geeft uiteraard ondersteuning, maar je doet zelf ook nog steeds veel. Ik ben dan ook erg blij dat ik een elektrische fiets heb gekocht. De fiets was wel duur maar ik verwacht er erg lang mee te kunnen. Ik heb trouwens een complete fietsverzekering afgesloten voor 3 jaar dus mocht de fiets gestolen worden of schade krijgen dan krijg ik een vergoeding. Volgend jaar gaan we weer naar Terschelling en dan gaat mijn nieuwe fiets voor het eerst mee! Het duurt nog een paar maanden maar ik heb er nu al erg veel zin in.

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *