Plan jij jouw reclame acties al voor een jaar in?

Als marketingmanager is het begin van het jaar altijd weer inventariseren wat je gaat uitgeven aan reclame uitingen. Hoe ga je jouw klanten dit jaar weer verassen. Hoe zorg je dat jouw marketing budget rendeert. Een moeilijk dilemma waar ik eigenlijk al jaren niet goed uitkom. Ik besloot dus maar om net zo als de voorgaande jaren bedrukte mokken te bestellen voor onze eerste actie. Mokken bedrukken deed ik in het verleden altijd bij Van Helden. De laatste keren ben ik hier echter niet super geholpen. Er wordt niet echt met me meegedacht. Ik besloot om opzoek te gaan naar een nieuwe leveranciers.mok

Maxilia.nl helpt jouw reclame maken

Ik in Google op mokken bedrukken en kwam al snel bij Maxilia.nl. De slogan van Maxilia luide “Wij helpen jou reclame maken”. Dit sprak me erg aan, omdat ik hier dus al jaren mee zat te stoeien. Ik besloot contact op te nemen met de verkoper. Het eerste gesprek ging helaas een beetje stroef. De verkoper was erg op gericht om de order akkoord te krijgen. Ik heb uiteindelijk toch wel bestelt omdat het een stuk goedkoper was.

Na mijn bestelling

Na mijn bestelling werd het echter allemaal een stuk beter. Ik werd na levering gebeld of ik tevreden was met de bedrukt mokken. Daarnaast werd me gevraagd hoe ze me verder konden helpen reclame te maken in de toekomst. Ik heb samen met de verkoper een mooie planning gemaakt over hoe ik mijn reclame acties het komende jaar het beste kan inplannen. Echt super!

Heb jij ook moeite met reclame maken. Check Maxilia.nl voor het reclame maken met bedrukte mokken en meer.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *