Aanrader: Financial lease

financiallease_calculatorAl een lange tijd was ik opzoek naar een professionele bedrijfswagen. Met mijn werk is het van belang om professioneel voor de dag te komen. Ik wilde daarom graag een BMW 3 serie hebben. Op internet staan gigantisch veel aanbieders. Na een aantal bedrijven te hebben vergeleken kwam ik uit bij financial lease. Dit bedrijf is super professioneel. Zo hebben ze op de website een overzichtelijke keuzemenu geïntegreerd, zodat je gemakkelijk auto’s kan vinden.

Op internet staan veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze een geweldige service hebben, scherpe prijzen en kwaliteit leveren. Dit is voor klanten erg belangrijk. Ik nam daarom contact op en maakte een afspraak

De afspraakpersonen_auto_leasen

Tijdens de afspraak bespraken we de mogelijkheden en de kosten. Ik kwam erachter dat er voor mijn budget ontzettend veel mogelijk is. Zo kon ik mijn oude auto inruilen, waardoor de maandelijkse kosten beduidend zakken. Toen ik de proefrit maakte voelde alles heel vertrouwd. De auto reed super en daarom besloot ik na de proefrit ook om akkoord te gaan. De volgende dag was mijn auto al klaargemaakt door Financial lease. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een occasion te leasen. Ze hebben er meer dan 6000. Er zit dus altijd een geschikte auto tussen. Voor de maandelijkse kosten hebben ze verschillende opties. Zo kan je je auto inruilen, een slottermijn betalen of een aankoopbedrag betalen om de maandelijkse kosten omlaag te brengen. Informeer naar de opties!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *