Habraken levert jou productie op

Habraken weet maar al te goed dat je met een goede naaimachine succes boekt. Wellicht denk jij op dit moment dat jouw machine naar behoren werkt. Maar heb jij hier al wel eens wat intensiever naar gekeken? Ik dacht namelijk ook altijd dat mijn machine, die ik toen gebruikte, van goede kwaliteit was. Pas op het moment dat ik hier specifieker naar had gekeken zag ik gebreken.

Habraken

Wij hadden er toen die tijd meteen voor gekozen om er een monteur bij te laten komen. Zo kon hij de machine volledig bekijken en eventueel repareren als dat nodig was. Helaas kregen wij al vrij snel te horen dat het niet meer gemaakt kon worden. Op den duur zal de machine het gaan begeven en dat wilde wij natuurlijk zien te voorkomen.

Dankzij Habraken kunnen blijven werken

Ik heb hier niet lang over na hoeven te denken en ben meteen op het internet gaan zoeken. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Habraken. Op deze website zag ik enorm veel naaimachines staan. Bovendien waren die een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien! Dan had ik het nog niet gehad over het feit dat zij dit netjes bij je komen bezorgen. Mijn bestelling had ik geplaatst en de factuur was meteen betaald. Nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd.Naaimachine

Een snelle levering heeft er bij ons voor gezorgd dat wij de werkzaamheden hebben kunnen voortzetten. Gelukkig ging in de tussentijd de machine niet stuk, hierdoor heeft het ons geen klanten gekost. Bij het leveren van de machine werd alles erg goed uitgelegd en waar wij rekening mee moesten houden. Vanaf het moment dat wij deze machine in gebruik hebben merk ik pas het verschil. De snelheid is een stuk beter en de lijn van het draad wat strakker.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *